ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ALUREX

Η Λεπτομέρεια στην
φιλοξένια έχει όνομα

Στην ALUREX είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας.
Και έχουμε αποδείξεις γι’αυτό. Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά κάποια από τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις  που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η κατασκευαστική αρτιότητα των προϊόντων της ALUREX, οφείλεται στο έμπειρο προσωπικό της και στην υψηλή τεχνολογική υλικοτεχνική της υποδομή. Η εξειδικευμένη επεξεργασία του ανοδιωμένου αλουμινίου αναδεικνύει την εξαιρετική αντοχή των προϊόντων μας, αλλά και την ιδιαίτερη ευελιξία σε “Αποκλειστικές Κατασκευές” για κάθε χώρο και κάθε πελάτη.

OCEANIS HOTELS AND RESORTS RHODES

Επικοινωνία και άμεση εξυπηρέτηση. 


Νίκος Τσουκαλάς
General Manager of Oceanis Hotels and Resorts Rhodes

HOTEL MEDITERRANEE

Θα ήθελα να σας επιβεβαιώσω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και από τα προϊόντα και προπαντός από την άψογη εξυπηρέτηση σας!


Θόδωρος Παντούλιας,

Υπεύθυνος προμηθειών Hotel Mediterranee, Κεφαλονιά

BLUE SEA BEACH RESORT

Aυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή ήταν η προθυμία σας, η ευγένεια και η κατανόηση σας, γεγονότα που βοήθησαν στο να καταλήξουμε στην άμεση συμφωνία. Αν και στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί για το προϊόν, αυτή την στιγμή οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι άριστης ποιότητάς και ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας!
Το ξενοδοχείο κι εγώ ευελπιστούμε σε μία επόμενη συνεργασία με την ALUREX.


Θεοδωρίδης Νίκος

Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος, Blue Sea Beach Resort Rhodes

CEPHALONIA PALACE

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση καθώς και την ικανοποίησή μας για τα προϊόντα σας ( απλώστρες) τα οποία ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που περιγράφετε.


Ευαγγελάτου Εμανουέλα

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Cephalonia Palace

AGLA HOTEL

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίηση του ξενοδοχείου μας για το προϊόν που μας προμηθεύσατε (απλώστρες). Η επαγγελματική συνεργασία μας μέχρι σήμερα υπήρξε ικανοποιητική και τα προϊόντα σας ανταποκρίνονται με τις προδιαγραφές που τα περιγράφετε!
Ένας καλός συνεργάτης.


Λέλης Σαλβάρης

Δ/ων Σύμβουλος Agla Hotel Rhodes, Ξ.Ε.Σ.Σ. Α.Ε

ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Με την ευκαιρία να σας συγχαρώ για την ποιότητα των προϊόντων σας που παραλάβαμε πέρυσι. Συμπληρώνουν πραγματικά το επίπεδο των παροχών που προσπαθούμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Αφροδίτη Μπέλλου
Hospitality Manager

45 Χρονια καινοτομιας στις κατασκευές απο αλουμινιο

Η ALUREX παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα αλλά αποκλειστικές κατασκευές, που δίνουν την δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ έχει συνεχή παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (HO.RE.CA, XENIA, EQUIP PARIS) κατέχοντας έτσι ένα ευρύ πελατολόγιο εντός και εκτός συνόρων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ