ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Με την ευκαιρία να σας συγχαρώ για την ποιότητα των προϊόντων σας που παραλάβαμε πέρυσι – συμπληρώνουν πραγματικά το επίπεδο των παροχών που προσπαθούμε να προσφέρουμε στους φιλοξενουμένους μας – σας ευχαριστούμε και πάλι!

Αφροδίτη Μπέλλου

Hospitality Manager

ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΕΣ

HOTEL MEDITERRANEE

Θα ήθελα να σας επιβεβαιώσω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και από τα προϊόντα και προπαντός από την άψογη εξυπηρέτηση σας!

Θόδωρος Παντούλιας,
Υπεύθυνος προμηθειών Hotel Mediterranee, Κεφαλονιά

AGLA HOTEL: ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΕΣ

AGLA HOTEL

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίηση του ξενοδοχείου μας για το προϊόν που μας προμηθεύσατε (απλώστρες).
Η επαγγελματική συνεργασία μας μέχρι σήμερα υπήρξε ικανοποιητική και τα προϊόντα σας ανταποκρίνονται με τις προδιαγραφές που τα περιγράφετε!
Ένας καλός συνεργάτης.

Λέλης Σαλβάρης
Δ/ων Σύμβουλος Agla Hotel Rhodes, Ξ.Ε.Σ.Σ. Α.Ε

ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ

BLUE SEA BEACH RESORT

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή ήταν η προθυμία σας, η ευγένεια και η κατανόηση σας, γεγονότα που βοήθησαν στο να καταλήξουμε στην άμεση συμφωνία.

Αν και στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί για το προϊόν, αυτή την στιγμή οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι άριστης ποιότητάς και ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας!

Το ξενοδοχείο κι εγώ ευελπιστούμε σε μία επόμενη συνεργασία με την εταιρία σας.

Θεοδωρίδης Νίκος
Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος, Blue Sea Beach Resort Rhodes

ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΕΣ

CEPHALONIA PALACE

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση καθώς και την ικανοποίησή μας για τα προϊόντα σας ( απλώστρες) τα οποία ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που περιγράφετε.

 

Ευαγγελάτου Εμανουέλα
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Cephalonia Palace

Εξαιρετική κατασκευή, άψογοι επαγγελματίες. εύχομαι να υπάρχουν πάντα επαγγελματίες όπως οι συγκεκριμένοι που σέβονται τον πελάτη, κατασκευάζοντας προϊόντα που ανταπροκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες του. Ο χρόνος παράδοσης ήταν επίσης εξαιρετικός (παρόλο που η παραγγελία έγινε σε συνθήκες πανδημίας COVID).

 

Στάθης Γκιαούρης

Λήμνος

Με την αγορά ενός επιτοίχιου λέβητα αερίου, που τοποθετήθηκε στη βεράντα μου, παρήγγειλα από την εταιρεία ALUREX ένα ερμάριο εξ ολοκλήρου (σκελετός, φύλλα, μεντεσέδες, ήλοι) από αλουμίνιο, προκειμένου να αντέχει στις έντονες καιρικές συνθήκες.
Υπήρχαν από μέρους μου σχεδιαστικές απαιτήσεις σε ότι αφορά τις οπές όπου θα περνούσαν οι σωληνώσεις και ο καπναγωγός. Αφού με τον κ. Μιχάλη Παππά σχεδιάσαμε αυτό που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις μου, το παρέλαβα όπως ακριβώς το είχαμε συμφωνήσει, και ανταποκρινόταν απολύτως στο αρχικό σχέδιο. Σημειωτέον η παράδοση έγινε νωρίτερα ακόμα και από τη συμφωνηθείσα ημερομηνία.
Ως εκ τούτου έμεινα απολύτως ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής, τα υλικά του προϊόντος, την αισθητική του σχεδιασμού του αλλά και από την συνέπεια, την εξυπηρέτηση και την υπευθυνότητα τους ως εταιρεία.

Με εκτίμηση

Τζαμπαζάκης Ματθαίος
Μηχανολόγος -μηχανικός

Αττική

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Χάρηκα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε !

 

Kind Regards

Electra Pentheroudaki

Chief Financial Officer

Harpin Hotels, Chania, Crete

Υπάρχουν ακόμη μερικές μεταποιητικές μονάδες στην Ελλάδα που όποιος τις ανακαλύψει θα βρεθεί ικανοποιημένος και ωφελημένος και τελικά κερδισμένος. Γιατί εστιάζονται στη διατήρηση της φίρμας τους στην αγορά προσφέροντας προσεκτικά κατασκευασμένα προϊόντα ποιότητας σε λογικές τιμές και κυρίως στέκονται δίπλα στον πελάτη τους για όποια επισκευή, συντήρηση ή αναβάθμιση θα χρειαστεί στο μέλλον. Μία τέτοια φίρμα είναι η ALUREX που έχει μεγάλη διάρκεια παραμονής στην αγορά και αξιοπιστία. Πρόσφατα της ζήτησα μια δύσκολη κατασκευή στα μέτρα μου και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ιδίως με εντυπωσίασε ο Μιχάλης (ο επιχειρηματίας – κατασκευαστής) που συμπεριφέρθηκε σαν φίλος και όχι σαν πωλητής, που κοιτάει ” πως θα τα αρπάξει ” ! Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε εύχομαι η ALUREX να μακροημερευει για να εξυπηρετεί σωστά και αξιόπιστα τους πελάτες της.


ΣΦ

Αττική

Evagelos Diakogeorgiou

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΤΙΜΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!( ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΑΛΛΑ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ)**

 

Liana 109

Εξαιρετική δουλειά στα συμφωνηθέντα χρονικά πλαίσια.


Iro Dimi

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το προϊόν καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές που θέλαμε. Στιβαρή κατασκευή, ποιοτική, με συνέπεια και ακρίβεια στο χρόνο παράδοσης. Αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα που δαπανήσαμε.

 

ioanna s

Value for money χωρίς αμφιβολία! Άψογη κατασκευή, ποιοτική, με συνέπεια και ακρίβεια στο χρόνο παράδοσης. Άψογη συνεννόηση, εξυπηρέτηση και οι συμβουλές τους πάντα στοχευμένες. Αλουμινοκατασκευή 100%, μετά από τέσσερα χρόνια εκτεθειμένες απλώστρες σε όλες τις καιρικές συνθήκες και δίπλα στη θάλασσα δεν έχουν αλλοιωθεί στο ελάχιστο. Κανένα απολύτως ίχνος σκουριάς ούτε καν από τις βίδες. Συνιστάται δίχως δεύτερη σκέψη.

 

Spiros Kousouris

Καταπληκτικοί επαγγελματίες,αψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα υλικών με καταπληκτική αντοχή. Η ντουλάπα στη φωτογραφία αγοράστηκε από τους γονείς μου πριν 30 χρόνια (1990)!!! Στιβαρή κατασκευή όπου μέχρι και σήμερα δεν έχει βγάλει κάποιο ελάττωμα παρόλο που βρίσκεται σε βορινό μπαλκόνι (4ου ορόφου) εκτεθειμένο σε βροχή κτλ. Μπράβο σας συνεχίστε έτσι!

 

Linda Nt.

Είχαμε φτιάξει πριν 5 χρόνια μια σειρά ντουλαπιών για το μπαλκόνι του σπιτιού που κάλυπταν το πλυντήριο, το στεγνωτηριο, είδη καθαριότητας και παπουτσοθήκη. Πριν λίγο καιρό μετακομίσαμε σε καινούργιο σπίτι και δεν σκεφτήκαμε κάποια άλλη εταιρία για την κατασκευή δύο μεγάλων μπαούλων για το μπαλκόνι. Παραλάβαμε αυτό ακριβώς που είχαμε παραγγείλει και στο μισό χρόνο παράδοσης. Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει καμία σχέση και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη εταιρία κατασκευής ντουλαπιών βεράντας.

 

Kostas Georgiadis

Eμεινα απολύτως ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής της Ντουλάπας για τη βεράντα μου που παρήγγειλα, έχει άριστη ποιότητα υλικών, άψογο σχεδιασμό, αλλά και από την συνέπεια, την εξυπηρέτηση, και την υπευθυνότητα, ως εταιρεία, είναι ένα στολίδι στη βεράντα μου γιαυτό σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομε να συνεχίσετε να κάνετε αυτή την ποιοτικώς άριστη δουλειά.

Με εκτίμηση Κώστας Γεωργιάδης Τρίπολη

 

Vasilis Vassalos

Η εταιρία κατασκεύασε για μένα κατά παραγγελία ντουλάπες για εξωτερικούς χώρους. Εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλα. Θα επανέλθω όποτε έχω σχετική ανάγκη με σιγουριά.

ΜΗΑΝΟΛ.ΜΗΧΑΝ. Η/Υ ΕΜΠ.