ΟΙΚΙΑΚΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ALUREX

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για περισσότερα από 50 έτη, η ALUREX εξακολουθεί να αποτελεί μια καινοτόμα Ελληνική Εταιρεία προϊόντων αλουμινίου. Οι ντουλάπες της, οι απλώστρες ρούχων, τα πτυσσόμενα τραπέζια, οι βάσεις γλαστρών, οι αποθηκευτικοί χώροι, και άλλες κατά παραγγελία μοναδικές κατασκευές, την καθιστούν ως την Κορυφαία Ελληνική Εταιρεία ειδικευμένων προϊόντων από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η ALUREX παρακολουθεί αδιάλειπτα όλες τις εξελίξεις της αγοράς, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της, και κάνει ευκολότερη τη ζωή στο σύγχρονο Ελληνικό σπίτι.

Η εξειδικευμένη επεξεργασία του ανοδιωμένου αλουμινίου αναδεικνύει την εξαιρετική αντοχή των προϊόντων της, αλλά και την ιδιαίτερη ευελιξία σε “Αποκλειστικές Κατασκευές” για κάθε χώρο και κάθε πελάτη.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε την ντουλάπα αλουμινίου που σας αρέσει, στις διαστάσεις που εσείς θέλετε.

Οι ντουλάπες βεράντας αλουμινίου της ALUREX, είναι φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοδιωμένο αλουμίνιο και γιαυτό δεν σκουριάζουν ποτέ και έχουν ισόβια αντισκωριακή εγγύηση. Διαλέξτε το Χρώμα ή την Ιδιαίτερη Απόχρωση που σας Εκφράζει. Όλες οι ντουλάπες μπορούν να γίνουν παραγγελία σε διάφορα χρώματα, όπως και σε διάφορες αποχρώσεις (πχ. Ξύλου, Μαρμάρου, Γρανίτη).

Δίνουμε γραπτή εγγύηση εφ όρου ζωής.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όταν σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας δίνουμε έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η καινοτομία αποτελεί για μας  πρόκληση και στόχο ταυτόχρονα!

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία. Όλα μας τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί ώστε να λειτουργούν άψογα, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Θέλουμε να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Οι ανάγκες των πελατών μας, αποτελούν πάντοτε προτεραιότητα για εμάς!

Εξαιρετική ποιότητα προϊόντων που θα αντέξουν στο χρόνο

ALUREX

Ανοδίωση αλουμινίου

Η ανοδίωση είναι μια τεχνική μέθοδος επεξεργασίας της επιφάνειας του αλουμινίου που την καθιστά ανθεκτικότερη ως προς την διάβρωση στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε αντίθεση με την ηλεκτροστατική βαφή που προστίθεται και καλύπτει την επιφάνεια του αλουμινίου με ένα στρώμα πολυεστερικής βαφής.

45 χρόνια καινοτομίας στις κατασκευές από αλουμίνιο

Η εταιρεία ALUREX, δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών κατασκευών από Αλουμίνιο, ήδη από το 1970. Με τεράστια εμπειρία και σύγχρονες μηχανολογικές υποδομές παράγει προϊόντα υψηλής αισθητικής και αντοχής, ειδικά σχεδιασμένα και επεξεργασμένα για όλες τις καιρικές συνθήκες.


Δειτε τα προϊόντα μας απο κοντά

Επισκεφθείτε την Έκθεσή μας και δείτε από κοντά τα Προϊόντα μας.
Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο με θέσεις Πάρκινγκ, στη Λ. Μεσογείων 530, Αγ. Παρασκευή (Γέφυρα Σταυρού).