Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ALUREX

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

Από το 1978 η ALUREX δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών κατασκευών από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Με τεράστια εμπειρία και σύγχρονες μηχανολογικές υποδομές παράγει προϊόντα υψηλής αισθητικής και αντοχής, ειδικά σχεδιασμένα και επεξεργασμένα για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η εξειδικευμένη επεξεργασία του ανοδιωμένου αλουμινίου αναδεικνύει την εξαιρετική αντοχή των προϊόντων της, αλλά και την ιδιαίτερη ευελιξία σε “Αποκλειστικές Κατασκευές” για κάθε χώρο και κάθε πελάτη.

45 χρόνια καινοτομίας στις κατασκευές από αλουμίνιο

Η ALUREX ιδρύθηκε το 1970 από τον Θεόδ. Παππά και η έδρα της βρισκόταν στην οδό Φαναριωτών 24 στο Λυκαβηττό. Επί τριάντα εννέα χρόνια λειτουργούσε η πρώτη έκθεση της εταιρείας στην οδό Αρματολών και Κλεφτών 11 στο Λυκαβηττό έως το 2009 όπου και μεταφέρθηκε στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής.

Σήμερα βρίσκεται στο νέο της κατάστημα μεγάλης προβολής, στη Λ. Μεσογείων 530, Αγ. Παρασκευή.

Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε, επί σειρά ετών, στον τομέα της χονδρικής πώλησης με πελάτες τους Αφοί Διαμαντή, Χουτόπουλο, Άκρον-Ίλιον-Κρυστάλ, ΜΙΝΙΟΝ κ.ά.

Στο Θεοδ. Παππά απονεμήθηκε τον Δεκέμβριο του 1980 το Δίπλωμα Αργυρού Μεταλλίου από την Παγκόσμια Οργάνωση Προόδου και Πολιτισμού για τις ευρεσιτεχνίες του.

Μερικές από αυτές είναι η απλώστρα καγκέλου και το ποδήλατο γυμναστικής δαπέδου.

Ολα τα προϊόντα είναι κατασκευής

Εργοστασίου ALUREX

Στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις στα Γλυκά Νερά, η ALUREX ακολουθεί δυναμικά τις ανάγκες της εποχής, με νέο εξοπλισμό και ειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Όλα τα είδη είναι κατασκευής εργοστασίου ALUREX με τις καλύτερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Η ALUREX παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και δημιουργεί
καινοτόμα προϊόντα αλλά αποκλειστικές κατασκευές, που δίνουν την δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ έχει συνεχή παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (HO.RE.CA, XENIA, EQUIP PARIS) κατέχοντας έτσι ένα ευρύ πελατολόγιο εντός και εκτός συνόρων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ